Reklama
  • Czwartek, 3 listopada 2016 (08:00)

    Świderki z warzywami

Składniki: • paczka makaronu świderki • cienka cukinia • papryka czerwona • 10 pieczarek • 2 łyżki kaparów • 10 czarnych oliwek • szklanka przecieru pomidorowego • sól • pieprz • cukier • suszona bazylia oregano i tymianek • olej.

1. Makaron ugotuj zgodnie z przepisem na opakowaniu.

Reklama

2. Cukinię, pieczarki, oliwki i paprykę drobno pokrój. Zeszklij na rozgrzanym oleju, po czym dopraw solą z pieprzem.

3. Przecier pomidorowy wymieszaj z suszonymi ziołami, solą, pieprzem i cukrem.

4. Zalej składniki na patelni i wymieszaj z makaronem.

Artykuł pochodzi z kategorii: Przepisy

Kurier TV

Zobacz również

  • Składniki na 6 porcji: 30 dag makaronu penne, 1 mała pierś kurczaka, 20 dag mrożonych brokułów, kilka pomidorków, 100 ml mleka, 4 jajka, 5 dag żółtego sera, sól, pieprz, gałka muszkatołowa, olej więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.